Bel snel 010-8182376
Overbeeke ongedierte facebook    Overbeeke ongedierte twitter
Overbeeke

ongediertebestrijding
Voor al uw ongedierte en advies in de regio Rotterdam / Zuid-Holland

Wespennest verwijderen? of wespennest bestrijden?

image
Last van wespen of een wespennest?

En zoekt u een wespenbestrijder?

Die uw wespennest voor een redelijke prijs kan verwijderen of bestrijden. Kosten V.A. €45,-

Voor een goede en snelle wespenbestrijding (binnen 24 uur) neem contact op!

Voor gratis informatie of een prijs
BEL 010-8182376

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!!!

Muizen, houtworm/boktor, zilvervisjes en de bedwantsen zijn een van onze specialiteiten.Bij zilvervisjes in een appartement kunt u al klaar zijn voor € 90.-

Voor al het ander ongedierte bel gerust voor informatie of een offerte.

Wespen bestrijden wij al vanaf 45,- Afhankelijk van de plaats waarin u woont kan dit iets oplopen. Voor een exacte prijs raden wij u aan even contact op te nemen met : 010-8182376

Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, zo ruimen ze bijvoorbeeld dode insecten op. Maar voor ons als mens zijn dit hinderlijke insecten.
Zeker als het nest dichtbij of zelfs in huis zit, kan dit behoorlijk lastig zijn. Bij voorkeur kiezen ze een holle ruimte om in te nestellen, Maar ook wel eens aan een tak van een boom of struik. Dan kun je het nest vaak ook daadwerkelijk zien.

Maar als het in de spouwmuur, holle boom of onder de dakpannen zit, komt het vaak voor dat mensen dit niet snel doorhebben. Vaak als het pas echt druk begint te worden in het nest en het is mooi weer, kunt u de wespen in en uit zien vliegen. Vaak langs 1 dezelfde plek, soms bij een groter nest kunnen dit er meer zijn.

Een wesp is agressiever dan een bij of hommel en zal sneller steken. Ook verliest hij zijn angel niet waardoor hij meerdere malen achtereenvolgens kan steken. Daarom raden wij het u af om er zelf iets aan te doen. Laat dit over aan een vakkundig, gediplomeerd bestrijder zoals Overbeeke ongedierte bestrijding. En wat u zeker niet moet doen is het gat dichtstoppen waar de wespen uitvliegen. Dan gaan ze namelijk een andere weg zoeken en kan het wel eens gebeuren dat ze naar binnen komen. Een bestrijding wordt dan heel moeilijk, wellicht onmogelijk en uw probleem wordt hierdoor alleen maar groter. wij bestrijden wespen al vanaf 45,- . Is het u het risico waard om voor dat geld zonder de juiste beschermende kleding te werk te gaan?

Wacht niet te lang met het ondernemen van actie tegen een wespennest. Naarmate de zomer vordert worden de wespen steeds agressiever en wordt het nest groter. Als het nest in uw huis zit is er zelfs nog een grote kans dat naarmate het kouder wordt steeds meer wespen een weg naar binnen zoeken en zo gezellig bij u in de vensterbank komen te liggen.


Heeft u last van wespen? Zijn het geen bijen? Zie ook de rubriek bijen voor de verschillen.
Als het mogelijk is verwijderen wij het nest het liefst "milieuvriendelijk". Dat wil zeggen dat we het nest in zijn geheel weghalen en ergens op een onbewoond gedeelte, bijvoorbeeld in het bos, weer vrij laten. Zo hoeft er geen vergif aan te pas te komen!


voor de regio`s Barendrecht, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Boskoop, Botlek rt, Brielle, Capelle aan den IJssel, De Lier, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn zh, Dordrecht, Europoort rt, Gouda, Gouderak, Heerjansdam, Heinenoord, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Honselersdijk, Hoogblokland, Hoogmade, Hoogvliet rt, Hoornaar, Kaag, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Maasvlakte rt, Mijnsheerenland, Moerkapelle, Monster, Moordrecht, Nieuw-Beijerland, Nieuw-Lekkerland, Nieuwe Wetering, Nieuwe-Tonge, Nieuwerbrug, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nieuwkoop, Nieuwland, Nieuwpoort, Nieuwveen, Noordeloos, Noorden, Noordwijk zh, Noordwijkerhout, Nootdorp, Numansdorp, Oegstgeest, Ooltgensplaat, Oosterwijk, Oostvoorne, Oud Ade, Oud-Alblas, Oud-Beijerland, Ouddorp zh, Oude Wetering, Oude-Tonge, Oudenhoorn, Ouderkerk aan den IJssel, Papekop, Papendrecht, Pernis rt, Piershil, Pijnacker, Poeldijk, Poortugaal, Puttershoek, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijnsaterwoude, Rijnsburg, Rijpwetering, Rijswijk zh, Rockanje, Roelofarendsveen, Rotterdam, Rotterdam Albrandswaard, Rozenburg zh. Schiedam, Schipluiden, Schoonhoven, Schoonrewoerd, Simonshaven, Sliedrecht, Sommelsdijk, Spijkenisse, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam, Stolwijk, Streefkerk, Strijen, Strijensas, Ter Aar, Ter Heijde, Tienhoven zh, Tinte, Valkenburg zh, Vierpolders, Vlaardingen, Vlist, Vogelenzang, Vondelingenplaat rt, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Waal, Waarder, Waddinxveen, Warmond, Wassenaar, Wateringen, Westmaas, Weteringbrug, Wijngaarden zh, Woerdense Verlaat, Woubrugge, Zevenhoven, Zevenhuizen zh, Zijderveld, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwammerdam, Zwartewaal, Zwijndrecht.

 

Bel voor de laagste prijs en de beste service.


Overbeeke OngedierteBestrijding Rotterdam

zwijndrechtsestraat 9

3073 rk rotterdam

Tel: 06-10509925

Tel: 010-8182376

Email Info@plaagdierhulp.nl

WWW www.plaagdierhulp.nl

KvK nummer: 50329820 te Rotterdam

Lid van het KAD te wageningen en EVM gecertificeerd.

Om online een opmerking of vraag te stellen klik hier

Wespen!

U Heeft waarschijnlijk gezocht naar 1 van de volgende Bestrijdings regio`s


wespennest verwijderen spouwmuur
wespennest verwijderen Rotterdam
wespennest verwijderen Schiedam
wespennest verwijderen Capelle aan den ijssel
wespennest verwijderen Krimpen aan den ijsel
wespennest verwijderen Ridderkerk
wespennest verwijderen Barendrecht
wespennest verwijderen Nieuwerkerk aan den ijssel

 
Klein bedrag?

Pinnen mag! pinnen is mogelijk