Bel snel 010-8182376
Vandaag tot 21:00 bereikbaar!
Overbeeke ongedierte facebook    Overbeeke ongedierte twitter
Overbeeke

ongediertebestrijding
Voor al uw ongedierte en advies

Muizen overlast in huis? laat muizen bestrijden!

muizen bestrijding

Een goede service is bij ons pas wanneer de muizen overlast is verholpen! muizen bestrijding is een vak appart!"Een muisje, dat is toch niet zo erg?" Nou een misschien niet, maar als er tegen die ene geen actie wordt ondernomen worden het er vanzelf meer. En vergis u niet, muizen kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Soms maken ze's nachts zo'n lawaai tussen de plafonds boven een slaapkamer, dat mensen er echt wakker van liggen! En wat dacht u als er is een komt te overlijden? Nou dat brengt een stank met zich mee dat niet is te harden!

Dus wat moet u doen? Zorgen dat er geen muis naar binnen kan, dan hoeft er ook niets bestreden te worden. Maak u huis 'muisdicht'. Zoek alle openingen op ter grootte van een balpen of groter, en maak deze dicht. Let er wel op dat de muren nog wel kunnen ventileren.

Zorg er ook voor dat evt. begroeiing tegen het huis niet tot het dak reikt.

Als er al muizen in huis zijn, kunt u het beste wachten met de wering tot deze muizenplaag is bestreden. Ook muizenbestrijding is een vak voor een gediplomeerd bestrijder. Veel mensen proberen het zelf, maar vanwege een tekort aan kennis over het beestje, loopt dit nog wel eens fout, met alle gevolgen van dien. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat als een bestrijding niet juist wordt uitgevoerd of niet volledig wordt afgerond dat de muizen resistent worden voor het vergif. Dan wordt het heel lastig om deze nog te bestrijden.

Bent u toch van plan om het probleem zelf aan te pakken neem dan even vrijblijvend contact op met Overbeeke Ongedierte Bestrijding voor de nodige tips en adviezen zodat het wellicht toch nog een succesvolle bestrijding wordt. Wilt u het laten bestrijden neem dan ook even contact op om te vragen naar de scherpe prijzen waarvoor de klus geklaard kan worden.

BEL 010-8182376

Voor vragen en meer informatie of om een afspraak te maken met de juiste bestrijder van ongedierte zoals muizen.


Overbeeke OngedierteBestrijding Rotterdam

Klik hier om direct naar het contact formulier te gaan